eşya depolama

Kolpaçino 3 Haziran'da Geliyor

Kolpaçino 3 çok yakında geliyor.. Şafak Sezer’in başrollerinde oynadığı Kolpaçino filminin 3. serisi olan Kolpaçino 3 Devre’nin tanıtımı, filmin karakterleri tarafından yapıldı..

 

Ünlü komedyen ve sinema oyuncusu Şafak Sezer, hayranları tarafından büyük ilgi gören Kolpaçino serisinin yeni filmi için hazırlıklara şimdiden başladı. 29 Ekim 2009 tarihinde çekilen Kolpaçino serisinin ilk filmi için kameralar karşısına geçen Şafak Sezer, 457 bin 687 kişilik gişe hasılatı ile rekorları alt üst etmişti.

 

11 Mart 2011 tarihinde Kolpaçino Bomba ile 736 bin 320 kişilik gişe hasılatı gerçekleştiren Şafak Sezer, serinin 3. filmi Kolpaçino 3 Devre’nin çekimlerine ise Haziran ayında başlanacağı belirtildi.

 

Sosyal medya hesabındaki ismini Kolpaçino 3 Devre olarak değiştiren ünlü komedyen ve sinema oyuncusu Şafak Sezer, filmde Galerici Doğan, Hüseyin Kağıt, Kadıköy Acil, Başkanın Sağ Kolu Seçkin, Başkan Adam Esat, Cemile, Volkan, Kuzen Mert ve Kokoreçci Cebo’nun da yer alacağını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.