eşya depolama
Öne Çıkanlar mahkum 9 uncu bölüm popeyes şikayet yağmur Sömestr 2022 asgari ücret brüt

La Plajı yıkılan Hadise'ye 200 bin liralık haciz şoku

Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde bulunan La Plajı yıkılan Hadise'ye ikinci bir şok daha geldi. Ablasının satın aldığı otomobilin 200 bin liralık borcunu ödemeyen Hadise'nin bu kez de ofisine haciz geldi.

Bodrum Yalıkavak'ta iki sezon işlettiği plajın borçları yüzünden 900 bin liralık borcunu ödemeyen Hadise'ye ikinci bir şok daha geldi. 900 bin liralık borcunu ödemeyen Hadise'ye ikinci bir şok daha geldi. Türkiye'deki mali işlerini ablası Hülya Açıkgöz'ün üzerinden yürüttüğü ve banka hesaplarının boş olduğu iddia edilen şarkıcının, Beşiktaş'taki iki ofisine haciz memurları ve avukatlarla girildi.

Gidilen ilk adresin boş olması üzerine farklı bir yerde bulunan ofisteki haciz işlemlerinin yaklaşık 3 saatlik bir zaman aldığı belirlendi. Şarkıcının ablasının satın aldığı bir otomobilin, ödenmeyen 200 bin liralık borcu yüzünden işlemlerin başladığı öğrenildi. Mekana giden Hadise'nin avukatlarının, en kısa zamanda borcu ödeyeceklerini taahhüt etmesiyle, memurlar işlem başlatmadan ofisten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.