eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus canlı izle okey 101 plus DNAnın işlevi

Lara Flynn Boyle estetik kurbanı oldu yüzü tanınmıyor!
Hollywood'un en ünlü isimlerinden Lara Flynn Boyle estetik hırsının kurbanı oldu. Bir zamanların melek yüzlü oyuncusu şimdilerde tanınmayacak halde...

45 yaşındaki Hollywood yıldızı Lara Flynn Boyle estetik alışkanlığının bedelini çok ağır ödüyor.

Bir zamnalar Jack Nicholson ile yaşadığı aşk ilişkisiyle de gündemden düşmeyen Lara Flynn Boyle geçtiğimiz günlerde California'da objektiflere takıldı.

Flynn Boyle
, gözünden güneş gözlüklerini çıkarmadı. Ama bu bile yüzünün özellikle de dudaklarının abartılı silikon enjektesi yüzünden nasıl değiştiğini de gözlerden saklayamadı. Ünlü oyuncunun saçlarını kendi haline bıraktığı ve hiç bakım yapmadığı gözlerden kaçmadı.

Lara Flynn Boyle'un estetik bağımlılığının ona ne kadar zarar verdiği bundan üç yıl önce de basın tarafından haberlere konu olmuştu. Bazı uzmanlar bu konuda görüşlerini sert bir dille açıklamıştı. Ünlülerin estetik cerrahı, Doktor Antnony Youn'da Lara Flynn Boyle'un yüzünün 'eriyormuş gibi" göründüğünü söylemişti.

Lara Flynn Boyle, estetik operasyonlara bağımlı hale gelmeden önce kendine özgü masum bir güzelliği vardı. Şimdilerde kendini gizlemek için elinden geleni yapıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.