eşya depolama

Magazin gündemi
Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte evlilik zamanı da geldi. Dizi sektörünün ara vermesi yakışıklı ve güzel oyuncularımızın tatile gitmesine neden oldu. Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi Başak Dizdar ile yaşadığı eğlenceli yaz tatiline devam ederken Çağla Şikel ve Emre Altuğ sosyal medyada birbirlerine mesajlar gönderiyor. Zeynep Koçak ile Oğuzhan Koç’un beklenmeyen şok ayrılığına üzülecek iken hayırlı bir iş için evimizi ziyarete Murat Dalkılıç geliyor. Ve o müjde Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur bu yaz evlenecek! Ayrılıklarının ardından ikili birbirlerinin değerini anlamış olacak ki mutlu bir yuvaya imza atmaya karar vermişler.

Kendimize lüzumsuz bir savaş yarattık

1 yıllık mutlu birlikteliğin ardından kendilerine lüzumsuz bir savaş yaratarak geçtiğimiz aralık ayında yollarını ayırmaya karar veren Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ikilisi barışmalarını Bodrum tatili ile taçlandırdılar. Bodrumda denizin ve güneşin tadını çıkaran sempatik ikili aşklarını da doruklarda yaşıyorlar. Bodrumda evlenme kararı verdikleri söylentileri hızla yayılmaya başlamışken ikiliden bir yalanlama gelmedi. Başında kavak yelleri esen Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ikilisinin ağustos ayında yollarını birleştirecekleri iddia edildi.

Çağatay partneri Türkiye güzeli

Son yılların en iyi çıkış yapan erkek oyuncularından olan yakışıklılığı ve sempatikliği ile genç kızların gönlünde taht kurmuş Çağatay Ulusoy 2.sinema filminde oynamaya hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy gibi bir isimin yanına kimi yakıştırabileceğini arayan yönetmen tercihini Türkiye güzeli Leyla Lidya’dan yana kullandı. Leyla Lidya Karadayı filmin de Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi rolünü canlandırmıştı. Genç ve güzel oyuncu Leyla Lidya’nın da rol alacağı filmi Ay Yapımın çekecek filmi Ali Bilgin yönetecek.

Reytingler açıklandı

25 Haziran Perşembe gününün reytingleri açıklandı. Perşembe günü Türkiye en çok Hakan’ın adadan ayrılması ile duygusal anların yaşandığı Survıvor All Star’ı seyretti. 2.liği Kanal D’nin yeni dizisi Güneşin Kızları’nın aldığı gecede Kocamın Ailesi’de 3.oldu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.