eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç bu akşam evleniyor!
Ünlü çift Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç bu akşam dünya evine girecek. Heyecanlı gelin son hazırlıkları paylaşmadan duramıyor...

Adile Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek ünlü çift Dalkılıç ve Boluğur'un düğünü için sanat dünyası ve cemiyetten bir çok ünlü ismin katılması bekleniyor.

Heyecanlı gelin adayı Merve Boluğur ise düğün öncesi mutluluk pozları ve hazırlıklarını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden hayranları ve takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Güzel gelin adayı Merve Boluğur, kına gecesinde olduğu gibi düğünü içinde gelenekleri uygulamaya devam ediyor.

Gelin ayakkabısının altı doldu taştı

Güzel oyuncu, düğüne saatler kala 'gelin ayakkabısı altına isim yazma' geleneğine uydu ve yakın arkadaşlarından bekar olanlarının ismini ayakkabısının altına yazdı. 

Eliz Sakuçoğlu, Ceylan Çapa, Dilara Öztunç gibi yakın arkadaşlarının isimlerini ayakkabısın altına yazan Merve Boluğur bunuda sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşmayı unutmadı.

Güzel ve seksi oyuncu hesabına,

" Ayakkabı merasimi başladı ve liste uzar gider." yazarak gelin ayakkabısın son halini paylaştı.
Paylaştığı fotoğraf çok kısa sürede beğenme rekoru kırarken fotoğrafının altına binlerce tebrik mesajı ve yorum yağdı.

Murat Dalkılıç kesenin ağzını açtı

Damat adayı Murat Dalkılıç ise ailesi ile birlikte düğün töreni için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Sultan Yalısı'nda düzenlecek düğün merasiminin kusursuz olması için hiç bir masraftan kaçınmayan ünlü şarkıcı Dalkılıç'ın, müstakbel eş adayına düğünde 2 karatlık 60 bin değerinde pırlanta yüzük takacağı konuşuluyor. Damadın ailesinin ise gelinlerine bin lira değerinde takı takacağı söyleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.