eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi araştırma bitcoin piyasas benzin zammı

Mesut Özil ve Amine Gülşe sevgili mi oldular?
Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in geçen yılın Türkiye güzeli Amine Gülşe ile Londra’da buluşması sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Ünlü ikilinin buluşması İngiltere ’de büyük ses getirdi. İkilinin arkadaş grubuyla çıktıkları akşam yemeğinde çekilen fotoğrafları, özellikle Arsenal taraftarının çok ilgisini çekti. Görüntüler fan sitelerinde defalarca, “Mesut’un Amine ile ilişkisi mi var?”  sorusuyla magazin haberlerinde yayınlandı.

Bu iddialarla ilgili açıklama ise Amine Gülşe’den geldi. Mesut Özil ile restoranda samimi görünen 22 yaşındaki güzel,“İsveç’ten ortak arkadaşlarımız var. Onlarla buluşup yemek yedik, hepsi o kadar” dedi. 

Amine Gülşe kimdir?

Amine Gülşe, 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul'da gerçekleşen “Miss Turkey” yarışması birincisidir. Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe , Miss World'te derece alamamıştır. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe, 1.78 boyundadır. Tolga Sayışman'la birlikte "Asla Vazgeçme" dizisinde oynamıştır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.