eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Mutlu Kaya şoke etti: Sibel Can’dan nefret ediyorum, Yalan konuşuyor!
“Sesi Çok Güzel” yarışmasına katıldığı için erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayarak Türkiye’nin gündemi haline gelen Mutlu Kaya Sibel Can’a çok sert sözler söyledi. Şoke eden sözler sarf eden Mutlu Kaya Sibel Can’dan nefret ediyorum, yalan konuşuyor dedi.
 
38 gün boyunca komada kalan ve bütün Türkiye’nin iyileşmesi için dua ettiği Mutlu Kaya’nın tedavisine GATA’da devam ediliyor. Mutlu Kaya’nın ve ailesinin Sibel Can’a sitemi çok büyük. ,Mutlu Kaya çok sert k0onuştu. Sibel Can’dan nefret ediyorum, Yalan konuşuyor dedi. Anne Kaya’da Sibel Can’a sert çıktı. Anne Kaya "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler  yardımdan vazgeçti. Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil. Ama Sibel Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu" dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.