eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Önce aşk dolu dakikalar yaşadılar, ardından ise tartıştılar!
 Bir seneden beri beraber olduğu sevgilisi ile beraber sahilde gün batımını izlediler.
Sürekli öpüştüler

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Halil Sezai ile ilgili önemli gelişmeler olduğu öğrenildi.  Halil Sezai bir senedir birlikte olduğu sevgilisi ile Bodrumda aşk dolu dakikalar yaşadılar. İkili ise denizde sürekli öpüştü. 

Objektiflere takıldılar

Halil Sezai geçtiğimiz gün Yalıkavak Xuma Beach'te bir senedir beraber olduğu sevgilisi ile objektiflere takıldı. Etraftaki insanları aldırış etmeden sürekli öpüşen ikili beraber gün batımını izledi. Denize girmek isteyen şarkıcı sevgilisini zor da olsa ikna etti.

Tartışma yaşadılar 

Halil Sezai suyun soğuk olduğunu söyleyen sevgilisini kolundan zorla tutarak denize soktu. Düşerek dizini yaralayan güzel ile şarkıcı arasında gerginlik yaşandı. Halil Sezai şezlonga geri giden sevgilisine,  "Bari burada bekleseydin" diye seslendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.