eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Seda Sayan, Çağlar Ökten İle Bakın Balayına Nereye Gitti?

Geçtiğimiz günler içerisinde evlilik haberi ile gündeme gelen Çağlar ÖKTEN ile Seda SAYAN çifti balayı için yurt dışına çıktı. Yakın takipçileri tarafından takip edilen ünlü çiftin seçtiği balayı yeri herkesi şaşırttı. Ünlü çift Seda sayan ile Çağlar ÖKTEN Balayı için bakın nereye gitti.

24 Nisan 2022 gününde nikah masasına oturan Seda Sayan ile Çağlar Ökten çifti, balayı için Aşıklar şehri Paris'i tercih ettiler. Özel uçakla seyahat eden çift, tatilden fotoğraflarını Instagram'dan yayınladılar.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Çağlar Ökten'den evlilik teklifi alan Seda Sayan, 24 Nisan'da sürpriz bir şekilde evlenerek sevdiklerini şaşırtmıştı.

ÖZEL UÇAK İLE PARİSE UÇTULAR

İşleri nedeniyle hemen balayına çıkamayan ünlü çift, Ramazan Bayramı'nın ilk günü yakın dostları ile tatil için soluğu Paris'te aldılar. Özel bir jetle uçak ile Paris'e yolculuk yapan çifte yakın arkadaşları Esra Özmen ve Gülşah Saraçoğlu da eşlik ettiler.

Çiftin İyi Bayramlar Mesajı

Balayında eşiyle birlikte objekti karşısına geçen ünlü şarkıcı Seda SAYAN, o anları, "Herkese iyi bayramlar." mesajı ile Instagram'dan paylaşarak takipçilerine gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.