eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin Şevval Şahin'in erkek arkadaşını dövdürdü iddiası!

Sosyal medya paylaşımları ile olay yaratan Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı olan manken Şevval Şahin ile olan dostluğunun bittiği iddia edildi. Subaşı'nın Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin arkadaşlarıyla birlikte Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'a saldırdığı söylendi.

Şeyma Subaşı-Şevval Şahin ikilisiyle ilgili bu konu gündemdeyken karşılıklı paylaşımlar da merak uyandırdı. 22 yaşında 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, spor yaparken çektiği videolarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmaya başladı. Şahin'in ardından Subaşı da sosyal medya hesaplarından bir videoyu takipçilerinin beğenisine sundu.

Subaşı, "Arkadaşlar herkes spor videoları paylaşmaya başladı. Videoların çoğunda hareketler hep yanlış. Hocanız ya da profesyonel Youtube videolarını izleyerek yapın sporlarınızı bence" yazan Subaşı'nın bu yorumuyla eski arkadaşı Şevval Şahin'e gönderme yaptığı iddia edildi.

Şahin de bu paylaşıma cevap olarak, "Eğer beni engellediysen ve hala bu yazıyı okuyorsan yardım al" diyerek yanıt verdi.

Yiğit Marcus Aral da önce Şevval Şahin'le yemek yiyen Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı sandalyeyle birlikte denize atmıştı. Daha sonra ise Kerem Kamışlı'nın Marcus Aral'ı dövdürdüğü iddia edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.