eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Şok gelişme! Meryem Uzerli yeni projesinden ayrıldı mı?
Çok ünlü güzel oyuncu Meryem Uzerli, yeni dizisinin bir türlü yayınlanmaya başlayamamasının ardından isyan etti. Ünlü oyuncu, 'Beni artık azat edin anlaşmayı iptal edelim' dediği öğrenildi.

Meryem Uzerli, 1 yıl önce Türk-Arap ortak yapımı şirketle dizi anlaşmasına imza attı. Dizinin geçen mart ayında yayınlanması gerekiyordu. Bu sebeple Alman asıllı güzel oyuncu Star Tv'nin 2015'e girdiğimiz ilk dakikalarda ekrana gelen tanıtım filmi için kamera karşısına geçti. Ancak dizinin birden fazla ekibe yazdırılan senaryoları beğenilmeyince yayın tarihi eylüle kaldı.

 

Dizinin yapım şirketi Meryem Uzerli, kızı Lara ve menajerliğini yapan üvey ağabeyi Danny için bahçeli ev arama girişimlerine başladı. Bu sırada Uzerli'nin partneri de Murat Yıldırım olarak belirlendi. Ancak dizinin senaryo krizi aylar geçmesine rağmen bir türlü düzelmedi. Son senaristler ile yönetmenler arasında çıkan gerginlik büyüdü.

 
Yaşanan gerginlikler sonrası dizi tekrar ertelendi. Bunun üzerine önceki gün dizinin yayın kanalı Star Tv'nin tanıtım çekimlerine Uzerli katılmadı ve partneri Murat Yıldırım ise tek başına kaldı.

 

Meryem Uzerli'nin sürekli ertelenen projenin yapım şirketine “Beni artık azad edin, anlaşmayı iptal edelim” dediği ve artık dizide oynamak istemediğini söylediği gelen bilgiler arasında. 2 yıl önce "tükenmişlik sendromu" yaşadığını gerekçe göstererek Muhteşem Yüzyıl'ın çekimlerini bırakıp Berlin'e giden güzel oyuncu Meryem Uzerli'nin bu kez anlaşmasına uyup uymayacağı merak konusu...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.