eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

ŞOK! Güneşin Kızları yayın tarihi değişti!
Kanal D'nin en sevilen dizisinde şok değişim. Güneşin Kızları, yayın gününde değişikliğe gidiyor. Sebebi ve daha fazlası haberimizde...

Dizinin yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı izlenme rekorları kıran Güneşin Kızları, perşembe günleri izleyicileri ile buluşuyordu.

Başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel ve Burcu Özberk'in oynadığı sevilen dizi yayın gününü değiştirdi.

Senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un yazdığı Güneşin Kızları dizisi bir dahaki haftadan itibaren pazartesi akşamları saat 20:00' de ekranlarla buluşacak. 

Dizinin önümüzdeki hafta pazartesi ve perşembe izlenemeyeceği bildirildi.

Ekranlara ve izleyicilerine 11 gün veda edecek olan dizi yeni bölümleriyle 31 Ağustos pazartesi akşamı yine Kanal D ekranlarında geri dönecek.

Güneşin Kızları dizisi ekrana geldiği günden beri reyting rekorları kırdı. Perşembe akşamları İnadına Aşk dizisinide Total ve AB gurubu reytinglerinde geçen dizi birinci sırayı kimselere kaptırmamıştı.

Reyting konusunda hiç sıkıntı çekmediklerini belirten dizi, yeni dönemde yayınlanmaya devam edecek.

Sevilen dizi Güneşin Kızları, yeni başlayacak dizilerle beraber gün ayarlaması amacı ile yayın gününü değiştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.