eşya depolama

Yeşim Salkım'dan şok ayrılık açıklamaları geldi!
 8 senelik eşi Hakan Eratik'ten geçen ay ayrılan Yeşim Salkım, ayrılığı eşinin istediğini söyledi. 

Kızı Ada'nın babası aynı zamanda kendisinin eski eşi olan Hakan Eratik ile sekiz senelik evliliği geçtiğimiz ay biten Yeşim Salkım, ayrılmalarının kendileri adına da süpriz olduğunu söyledi. "Neden ayrıldınız?" sorusunun üzerine, "Biz de beklemiyorduk. İnan bana neden boşandık ben de bilmiyorum" diyen Ünlü şarkıcı, "Başka biri mi var?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Benim bildiğim kadarıyla yok. Boşanmayı Hakan istedi, ben de evet dedim...Neden diye sordum ama bir cevap alamadım. Kadın ayrılığı adlandırır ya, erkek için ise bitmişse bitmiştir."  şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Aşkın koptuğunu göremedim 

Yeşim Salkım yaptığı röportajda bir itirafta bulundu, "Bu ayrılığın gelişini hiç mi hissetmedin?" sorusuna şu şekilde cevap verdi ; "Hissettim biraz ama yine de bilemiyorsun ki. Biz zaten bundan üç yıl önce de böyle bir zor dönemden geçmiştik. Sonra toparladık. Ardından dizi, konser derken ben çok yoğun çalıştım, Ada büyüdü. Bir rutine giriyor hayat ve sen aşkın koptuğunu göremiyorsun." dedi.

Canım yanıyor!

Yeşim Salkım ayrılmalarının ardından hislerini şu şekilde anlattı : "Her ayrılık bir vurgun. Ama bu sefer canım çok acıyor. Biz Hakan'la birlikte yaşlanmayı hayal ederdik...
 
Bilmiyorum, belki canımı yaksaydı veya aldatsaydı daha mı az üzülürdüm? Ben ağır bir ameliyat geçirmiştim, o sırada Hakan evi terk etti." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.