eşya depolama
Öne Çıkanlar Prim Günü alerjik rinit nedir kıvanç tatlıtuğ araştırma canlı izle

Fenerbahçeli Moussa Sow'dan çok duygusal veda! Sow gözyaşlarını tutamadı!
Fenerbahçe’nin Arap Emirlikleri’nden Al Ahli takımına transfer ettiği Sow Fenerbahçe taraftarlarını duygulandıracak şok bir vedada bulundu. Fenerbahçe’den ayrılacak olan Sow duygusal bir şekilde takıma veda etti.
 
Kulüp binasına idari menajer Hasan Çetinkaya'yla gelen Sow, Aziz Yıldırım, yöneticiler ve sportif direktör Guillano Terraneo'ya veda ettiği sırada gözyaşlarına tutamadı.

Fenerbahçe
’de yaşadıklarımı başka yerde yaşamadım

Sow
kariyeri boyunca pek çok şey yaşadığını ancak Fenerbahçe’de yaşadıklarının bambaşka olduğunu dikle getirdi. Fenerbahçe’de yaşadıklarını başka yerde yaşayamayacağını da söyleyen Sow Fenerbahçe’den gitmiş olmak için bu kararı vermediğini, bu kararı kariyeri için verdiğini söyledi. Fenerbahçe’nin hayatının sonuna kadar kalbinin bir yerinde kalacağını söyleyen Sow burada saygı gördüğünü, ayrılmasına rağmen kalbinin Fenerbahçe’de olduğunu ve Fenerbahçe’nin büyük hedeflerinin olduğunu dile getirdi.  
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.