eşya depolama

Şenol Güneş’ten Trabzonspor maçı öncesi şoke eden uyarı: Havalanmayın!
Beşiktaş’ın Trabzonspor ile oynayacağı zorlu maç öncesinde teknik adam Şenol Güneş’ten şoke eden bir uyarı geldi. Şenol Güneş havalanmayın imalarında bulunarak havalara girmeyin dedi.
 
Beşiktaş ile Trabzonspor’un bu akşam 21.45’te Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı zorlu maçtan önce Şenol Güneş’ten oyuncularına şoke eden sert bir uyarı geldi. Şenol Güneş oyuncularının Mersin İdmanyurdu Maçı’nda aldığı tebriklere dikkat çekerek bunun mutluluk verici olduğunu ancak havalara girilmemesi gerektiği ve aynı başarılı oyunun sergilenmesi gerektiğini söyledi.  Şenol Güneş Trabzonspor’un önemli bir rakip olduğuna dikkat çekerek oyuncularını ayakları yere basması konusunda uyardı. Şenol Güneş “Mersin İdman Yurdu deplasmanında oynadığımız futbolumuzun alkışlanması mutluluk verici ama Trabzonspor önemli bir rakip ve zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor. Ayaklarınız yere bassın. Disiplinden ödün vermeden ve geçmiş haftayı unutarak mücadele etmelisiniz” ifadelerini kullandı 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.