eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Osmaniye'de flaş üniformalı isyan ! Erdoğan'ın gönderdiği çelenk paramparça!
ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde cuma gecesi Ayvalık Jandarma Karakolu'na roketatar ve otomatik silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerle kahramanca çatışıp şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan, memleketi Osmaniye'de 15 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

Törene katılan protokol üyeleri ve askeri yetkililer, şehidin babası  Hasan, ağabeyleri Jandarma Yarbay Mehmet Alkan ile Astsubay Başçavuş Mustafa  Alkan'a taziye dileklerini iletti. Şehidin ağabeyi Jandarma Yarbay Alkan, törene  üniformasıyla katıldı.

Kardeşinin tabutunu bir dakika olsun boş bırakmayan ve cenazeye üniforması ile katılan Yarbay Mehmet Alkan "Buradaki vatan evladı daha 32 yaşında. Vatanına, sevdiklerine doyamadı. Bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonradan savaş diyor"

''Zırhlı Arabaya Binme, Git Şehit Ol! ''

1500 polisin görev yaptığı  cenazede askerler tarafından omuzlara alınan şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın tabutu taşınırken ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan bu kez , "Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip 'Şehit olmak istiyorum' diye bir şey yok. Git o zaman oraya git" diye haykırdı. Güçlükle sakinleştirilen şehit ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan, cenazenin defnedileceği mezarlığa polis otosunda gitti.






Erdoğan'ın Gönderdiği Çelenk Parçalandı ! 

Bu arada cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına gönderilen çelenk de cenazeye katılanlar tarafından parçalandı. Yurttaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki göstererek, kendi çocuklarını savaşmaya göndermesini istedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.