eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa Erkan Trükten

Fenerbahçe'den Galatasaray’a büyük ŞOK : Ibrahimovic’e FLAŞ transfer teklifi!
Adı Galatasaray’ın transferi ile anılan Ibrahimovic için Fenerbahçe’den Galatasaray’ı çok kızdıracak şok bir hamle geldi. İddialara göre Fenerbahçe transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala Ibrahimovic’e FLAŞ transfer teklifinde bulundu!
 
Galatasaray başkanı Dursun Özbek’in Ibrahimovic’i neden Fenerbahçe almadı yaşı ortada çıkışının ardından şok bir iddia gündeme geldi. İddialara göre Fenerbahçe Ibrahimovic’i transfer edebilmek için girişimlerde bulundu. Ancak Ibrahimovic bu transfere sıcak bakmadı. Galatasaray’ı çok kızdıracak bu iddia Habertürk Gazetesi’nden geldi. Habertürk’ün iddiasına göre Fenerbahçe Ibrahimovic’e transfer teklifinde bulundu. Ibrahimovic’in Fenerbahçe’ye transfer olması için yapılan girişimler olumsuz sonuçlandı. Ibrahimovic’i transfer etmek için Ibhrahimovic’in menajeri ile irtibata geçen Fenerbahçe’ye Ibrahimovic’in menajeri Mino Raiola “Maddi açıdan Türkiye’de en iyi kulübün Fenerbahçe olduğunu biliyoruz. Fakat İbrahimovic şu anda Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyor. Oyuncum ya PSG’de kalacak, ya da istediği başka bir kulüp var oraya gidecek. Bu şekilde devam edeceğiz biz. Gerçekten bir gün Türkiye’ye gelmeyi düşünürse bu teklifinizi memnuniyetle değerlendireceğiz” cevabını verdi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.