eşya depolama

Fenerbahçe’ye flaş Feghouli transferi müjdesi var !
Fenerbahçe’nin transfer listesine aldığı ve transfer etmek için Valencia ile görüştüğü Feghouli için Fenerbahçe’ye müjde gibi bir flaş haber geldi. Fenerbahçe’nin Feghouli transferi için Valencia Teknik Direktöründen flaş müjde geldi.
 
Valencia teknik direktörü Santo Fenerbahçe’ye müjde sayılacak flaş Feghouli açıklamasında bulundu. Teknik adam Feghouli’nin transfer olmak istemediğini, gönlünün Valencia’da olduğunu ancak transfer için gelen teklifinde çok cazip olduğunu söyledi. Teknik adam teklifin çok cazip olduğunu vurguladığı açıklamasında Feghouli’nin transfer olmasına mani olamayız dedi. Ayrıca teknik adam konuşmasında Feghouli’nin Fenerbahçe’ye transfer olmasının da an meselesi olduğunu söyledi. Feghouli’nin transfer için gönülsüz olduğunu ancak teklifin cazip olduğunu ve arada bazı anlaşmazlıkların olduğunu söyledi. Teknik adam Feghouli’nin Fenerbahçe’ye transferine evet cevabını vereceğini de ima etti.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.