eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

RIDVAN DILMEN'den ŞOK Analiz!!! ''Nani'nin Golü...''
Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda 1 - 0 yendiği Atromitos maçı ile ilgili analizlerini futbolseverler için yaptı.

"Atromitos, forvetsiz, çabuk atağa çıkmak isteyen, gücünü bilen ve rakibin gücüne saygı gösteren bir takım. Fenerbahçe ise şut çeken, atak yapan ve favori görüntüsü veren bir yapıdaydı. İlk yarıya genel olarak baktığımız 3-1 Fenerbahçe lehine bitmeliydi. Şimdi antrenörün yapması gereken Caner-Hasan Ali değişikliği. Fenerbahçe'nin hızlı oyunu bu tarz rakiplere karşı avantaj sağlayabilir. Bekleriyle, orta sahasıyla, Diego ve Meireles'le öne gitmeye çalışıyorlar. Fenerbahçe biraz bekleyip rakibi pasla yormaya çalışabilir. Şimdi Caner-Hasan değişikliği şart, hatta antrenörün bunu 40. dakikada yapması gerekirdi" ifadelerini kullandı. 

Rıdvan Dilmen maç sonrası yorumlarını: "Bir tarafta resmi maçlarda 40 küsür müsabakadır kaybetmeyen, geçen yılın şampiyonu Olympiakos'u, Panathinaikos'u yenmiş Atromitos. Diğer tarafta daha güçlü olan, fizik olarak daha iyi olan, kadrosu güçlü Fenerbahçe vardı. İyi olmasa da fena olmayan bir zemin ve sıcak bir havada oynandı maç. Stat, büyük takımları atmosfere sokacak gibi değildi. Böyle bir ortamda Fenerbahçe'nin 7-8 net pozisyonu vardı. Tabii ki rakibin verilmeyen penaltısı var. Fenerbahçe tur şansını %75'e çıkardı. Berabere bitse %65'lerde olacaktı. Van persie'nin ilk resmi golünü atması hem kendisi, hem taraftar, hem de takım açısından önemli. Maçta Sow'un kaçırdığı 3-4 önemli pozisyon var. O pozisyonlarda Fernandao'nun olması lazım. Fernandao uzak oynadı. Sonuçta zor kart veren zor faul çalan bir hakem yönetti maçı.''

''Nani'nin Golü Barizdi''

''Bence Nani'nin ofsayt gerekçesiyle verilmeyen golünde Moussa Sow kaleciyi engellemedi. Sonuçta Fenerbahçe anlamlı bir galibiyet elde etti ve hak ederek kazandı" diyen Rıdvan Dilmen hakemin hatalı olduğunu belirtti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.