eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr sosyal medya

Cimbomda Flaş Transfer Atağı ! Manchester'dan Galatasaray'a ! Jason Denayer Kimdir ?
Savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, Manchester City'de top koşturan 20 yaşındaki Jason Denayer'de karar kıldı. Manchester City'li stoperin babası ve menajeri yarın Galatasaray yönetimi ile görüşmek için İstanbul'a geliyor.

Sarı kırmızılılar, Zabaleta'nın sakatlanmasının ardından bugün Everton karşılaşması için ilk 18 kişilik kadroya alınan Belçikalı futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak için kulübü ile görüştü. Mancshester City'de forma şansı bulamayan Denayer'ın Galatasaray'a gelmesine sıcak bakılıyor.

Jason Denayer Kimdir ?

Genç oyuncu Manchester City alt yapısından yetişti. 2013 yılında A takıma yükselen Belçikalı oyuncu, 2014 yılında Celtic'e kiralandı. Geçtiğimiz sezonu da İskoç takımında geçirdikten sonra tekrar City'ye döndü. Futbola Belçika'nın JMG Lier takımında başlayan Denayer, daha sonrada Manchester City'nin U18 takımında forma giymeye başladı. Geçtiğimiz sezonu İskoç ekibi Celtic'te kiralık olaran geçiren Denayer, forma giydiği 44 maçta 6 gol atarken, 2 de asist yaptı.



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.